Rasveta

 

PHILIPS lighting je vodeća svetska kompanija na tržištu osvetljenja. Proizvodi ove kompanije predstavljaju kombinaciju raznovrsnosti, stila i savremenog dizajna.

Funkcionalne i dekorativne PHILIPS svetiljke stvaraju prijatan i prirodan ambijent poboljšavajući kvalitet životnog prostora, kupatila, radne sobe ili dajući novu dimenziju vašem dvorištu. Dizajnirane su tako da se mogu prilagoditi različitim izvorima svetla, od halogenih i kompakt fluo sijalica do energetski efikasnih LED rešenja. Svetiljke su proizvedeni po strogim pravilima kontrole kvaliteta i od vrhunskih sirovina, kao što su aluminijum, nerđajući čelik i polimer. LED paleta svetiljki stvara prijatan i prirodan osećaj koji se može vrlo efektno iskoristiti u različite svrhe. Stivex d.o.o. je ovlašćeni distributer proizvoda Philips Lighting za Srbiju od januara 2011. godine.

DEKORATIVNA RASVETA
 
PROFESIONALNA RASVETA
 
Izvori svetla

 

 

Svetlosni izvori ovog renomiranog proizvođača predstavljaju izuzetan spoj savremene tehnologije i visokog kvaliteta. LED rasveta predstavlja najveću revoluciju u tehnologiji osvetljenja još od vremena kada je Edison izumeo prvu sijalicu sa užarenim vlaknom, ali inovacija i progres LED tehnologije se ovde ne završava. Ne iznenađuje što se LED pokazao kao vrlo popularan pošto je značajno energetski efikasniji i trajniji od ostalih konvencionalnih izvora svetla. Isijavanje LED izvora se poboljšalo poslednjih godina, svakodnevno otvarajući nove mogućnosti primene. LED je idealan za raznovrsnu kućnu primenu, uključujući arhitektonsko osvetljenje, osvetljenje hodnika, unutrašnje spotlight osvetljenje pa čak i ambijentalno osvetljenje na teško dostupnim mestima gde je dugotrajnost sijalica veoma važna.

INKANDESCENTNI IZVORI SVETLA 230V, 24/230 V

 

 

 
HALOGENI IZVORI SVETLA 12V, 24V, 230V

 

 

 
KOMPAKT FLUORESCENTNI IZVORI SVETLA 230V

 

 

Nove generacije koji rade sa elektronskim predspojnim spravama
 
FLUORESCENTNI IZVORI SVETLA 230V

 

 

Standard, G13, SUPER 80, T5 nove generacije
 
IZVORI SVETLA SA ELEKTRONSKIM PRAŽNJENJEM VISOKOG PRITISKA

 

 

Natrijum, živa, metal-halogene, za vertikalnu i horizontalnu montažu
 
 
LED IZVORI SVETLA